29. 4. svátek má Robert

V příbramské věznici se odsouzení vzdělávají v oblasti gastronomie

Nepřehlédněte
25. února 2020   (11:02)
V příbramské věznici se odsouzení vzdělávají v oblasti gastronomie
foto: gr. Milena Palková - tisková mluvčí Příbramské věznice

Úspěšní absolventi mohou získat výuční list


Minulý týden se v příbramské věznici uskutečnilo setkání všech zainteresovaných, kteří se v letošním roce budou podílet na profesním vzdělávání odsouzených. Ve věznici byl přivítán ředitel a lektorka SOŠ a SOU Milevsko, dále vedoucí oddělení pro vzdělávání a odborný zaměstnanec pro vzdělávání za Úřad práce města Příbram.

Během jednání byly dohodnuty všechny podmínky, které jsou potřebné pro zdárné rozběhnutí celého projektu. Vybraní odsouzení absolvují vzdělávací program z oblasti gastronomie. Konkrétně se jedná o program „Příprava pokrmů studené kuchyně“ s možností návaznosti programu „Výpomoc při obsluze hostů“. Absolvent těchto uvedených programů si osvojí praktické dovednosti při přípravě pokrmů studené kuchyně. Zvládne použití odpovídajících technologických zařízení a nakládání s inventářem. Bude se orientovat v administrativě spojené s přípravou pokrmů studené kuchyně.
Závěrečné zkoušky pro první program jsou stanoveny na měsíc červen. Při zdárném složení zkoušky obdrží odsouzení rekvalifikační certifikát. Úspěšným absolventům s dostatečně dlouhým trestem bude následně nabídnuta možnost pokračovat ve druhém programu, který bude rovněž zakončen zkouškou. Při zdárném absolvování obou programů může odsouzený získat výuční list.
Závěrečné zkoušky pro první program jsou …
foto: gr. Milena Palková - tisková mluvčí Příbramské věznice
foto: gr. Milena Palková - tisková mluvčí Příbramské věznice

Tip redakce: Pokud nechcete, aby vám unikly aktuální informace, staňte se fanoušky naší stránky na Facebooku a budete 24 hodin denně v obraze.
zdroj: por. Mgr. Milena Palková - tisková mluvčí Příbramské věznice
autor: Tomáš Pečenka







Kodex redakce Reklama Pro média Kontakty
Provozovatel portálu pribram.cz Příbram Média s.r.o.
Na Flusárně 168
261 01 Příbram III

IČ: 21829021
DIČ: CZ21829021
Společnost je zapsána v obchodním rejstříku
městského soudu v Praze - oddíl C, vložka 407087.


Redakce zpravodajství portálu pribram.cz
Společnost Příbram Média s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

Autorská práva vyhrazena. Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí, šíření jakýmkoli způsobem, mechanickým nebo elektronickým, v českém nebo jiném jazyce či dalšího zpřístupňování článků a fotografií je bez písemného souhlasu společnosti Příbram Média s.r.o. zakázáno.
2014 - 2025 © Příbram Média s.r.o.Všechna práva vyhrazena. webdesign | websystem | KAO.cz
Nastavení souborů cookies
Na našich webových stránkách používáme soubory cookies. Některé z nich jsou nezbytné, zatímco jiné nám pomáhají vylepšit tento web a váš uživatelský zážitek. Souhlasíte s používáním všech cookies?
Informace o cookies
Souhlasím Přizpůsobit
Podrobné nastavení cookies « zpět
Soubory cookie používáme k zajištění základních funkcí webu a ke zlepšení vašeho uživatelského zážitku. Souhlas pro každou kategorii můžete kdykoliv změnit.

Nezbytné cookies
Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí. Tyto soubory zajišťují uchovávání produktů v košíku, zobrazování seznamu oblíbených výrobků, správné fungování filtrů, nebo přihlášení. Bez těchto souborů cookies nebude webová stránka správně fungovat a ve výchozím nastavení jsou povoleny a nelze je zakázat. Tyto soubory cookies neukládají žádné osobně identifikovatelné informace.
Cookies pro marketing
Umožňují nám sledovat souhrnné informace o návštěvnosti stránek a využívání různých funkcí. To nám pomáhá naše weby zlepšovat tak, aby Vám lépe sloužily. Analytické cookies jsou nastavovány třetími stranami - Google Analytics, TOP list.

Povolit všechny kategorie cookies Povolit vybrané kategorie cookies